Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Sebi Barbu - O noua provocare pe asfalt

Data: 18 Iulie 2014 / Alte competitii

După locul secund din Raliul Aradului, etapă care a contat în European Rally Trophy, Sebastian Barbu și Sergiu Itu au decis să mai participe la cel puţin încă o etapă din acest campionat. În acest weekend, cei doi vor lua startul în Rally Bulgaria, etapa a șasea din ERT.

Sebastian Barbu si Sergiu Itu vor lua startul, în acest weekend, în Rally Bulgaria, etapa a șasea din European Rally Trophy. "După locul secund obţinut la Arad, am decis să mai participăm la cel puţin o etapă din acest campionat. Èšinând cont că este mai aproape de noi, am ales Rally Bulgaria, o etapă pe asfalt care se anunţă foarte, foarte interesantă", a spus Sebastian Barbu.

Programată în perioada 18 - 20 iulie, Raliul Bulgariei folosește și o parte din probele incluse în etapa de Campionat Mondial din 2010. În total sunt programate 14 probe speciale cu o lungime totală de aproape 200 kilometri.

Vineri, 18 iulie, începând cu ora 19:30 este programat statul festiv, iar sâmbătă, 19 iulie, este ziua cea mai lungă cu 12 probe speciale și 121,98 km de parcurs. Duminică, 20 iulie, mai sunt programate ultimele șase probe speciale cu o lungime de 71,64 km. "Cu siguranţă va fi un raliu interesant, iar pentru noi este încă un test util de acomodare cu noua mașină pe asfalt. Pe macadam îmi place din ce în ce mai mult, dar am nevoie să parcurg kilometri, în regim de cursă, și pe asfalt”, a spus Sebastian Barbu.

În competiţia internă, Sebastian Barbu și Sergiu Itu nu vor lua startul în Raliul Moldovei și vor reveni în campionat la Raliul Iașului (5 - 6 septembrie). "Voi pleca într-un cantonament cu fratele meu Alex Barbu și nu voi putea participa în etapa următoare din România, dar cu siguranţă până în septembrie vor mai apărea și alte provocări în programul nostru", a mai adăugat Sebastian Barbu.

Echipajul Sebastia Barbu/Sergiu Itu este susţinut în sezonul 2014 de partenerii: Colina Motorsport, Mobil 1, Pirelli, Loctite, Schuster & Co Ecologic, Porfessional Broker si Print Sibiu.

Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri