Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Final de sezon pe plan intern. Lupta continuă pe specialele din Europa

Data: 28 Septembrie 2014 / Raliuri

Marco Temepstini și Toni Avram au terminat pe podium în Raliul Harghitei, ultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, iar Bogdan Marișca și Carmen Poenaru s-au clasat pe poziţia a cincea.

Șase probe speciale și peste 80 km de parcurs în ultima zi din Raliul Harghitei pentru echipajele Napoca Rally Academy, un raliu care s-a terminat cu clasări în puncte pentru Marco Tempestini și Bogdan Marișca.

Marco Tempestini și Toni Avram au început ziua în forţă și s-au instalat pe prima poziţie la general, după ce David Botka a făcut o pană. Echipajul NRA a făcut însă o greșeală și a ieșit în decor pe proba următoare, dar din fericire pierderea a fost doar de timp și cei doi au putut continua cursa. Tempestini a pierdut însă poziţia de lider în favoarea pilotului maghiar, iar la finalul zilei s-a clasat pe locul secund în Raliul Harghitei. “Am avut șansa noastră de a câștiga acest raliu, dar am făcut și noi o greșeală. Sunt mulţumit cu acest final și acum ne concentrăm pe proiectele în care sunt implicaţi juniorii NRA”, a spus Marco Tempestini, după ultima etapa a sezonului intern.

Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au continuat în acelși ritm ca vineri, fără șă riște absolut nimic, iar după cele șase probe de sâmbătă s-au clasat pe poziţia a cincea. “Am terminat Raliul Harghitei și o dată cu el sezonul 2014. A fost un raliu la care nu puteam să facem nicio greșeală, cu o mașină care nu a funcţionat la potenţial maxim și cu Carmen care a făcut o treabă foarte bună ţinând cont de problemele ei medicale. Sunt mulţumit de evoluţia în acest raliu dificil, dar nu sunt mulţumit de evoluţia din 2014”, a spus și Bogdan Marișca.

Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu au avut o evoluţie excelentă la două roţi motrice în prima zi, dar sâmbătă au fost nevoiţi să abandoneze pe prima probă cu o problemă la cutia de viteze. Tot din cauza unor probleme tehnice a abandonat și Simone Tempestini. Revenit în super rally, juniorul NRA a câștigat primele două probe de sâmbătă demonstrându-și încă o dată potenţialul pe macadam.

Simone Tempestini și Dorin Pulpea vor lua startul în weekendul următor la Raliul Franţei, etapă inclusă în calendarul Junior WRC, iar pentru Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu sezonul continuă în octombrie cu participarea din Junior ERC la Rallye du Valais.

Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri