Masters (2) & CNVC (2) - Transalpina Challenge

Rânca, 25 mai - 26 mai 2024

>


  Suntem pe Facebook

Podiumuri importante pentru YACCO RACING TEAM la Campulung Muscel

Data: 22 Septembrie 2015 / Coasta

Echipa YACCO RACING, reprezentata de Costi Stratnic – BMW 135d si Aurelian Andronache - Renault Clio R3 Cup, a participat in acest week-end la etapa a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta desfasurat sub egida FRAS si a Ministerului Tineretului si Sportului.


Aceasta etapa a fost una speciala pentru cei doi piloti, fiind practic cursa de casa la Campulung, ceea ce a fost vizibil si prin numarul impresionant de sustinatori pe care acestia i-au avut pe probele speciale. Dealtfel, toti pilotii prezenti la aceasta cursa au apreciat miile de spectatori veniti sa urmareasca cele doua zile de concurs, ceea ce confirma inca odata traditia in motorsport a campulungenilor si a argesenilor.

Rezultatele au fost exceptionale pentru cei doi piloti Yacco, astfel:

Costi Stratnic a obtinut un excelent loc 4 in calsamentul OPEN, loc care vine sa confirme promisiunea facuta de pilot ca BMW-ul va face o figura frumoasa in acest campionat. Totodata Costi Stratnic a mai urcat pe podium pe locul 1 la 2WD>3.000 cmc si la Diesel, pe locul 3 la Grupa H si clasa H4.

Aurelian Andronache a obtinut un foarte bun loc 2 in extrem de disputata clasa H3.

Aceste clasari fac ca pilotii YACCO RACING sa pastreze sanse bune pentru calsamentele finale ale anului la clasele/grupele in care participa.

Totodata, pentru prima data la Campulung YACCO RACING team a concurat impreuna cu Ovidiu Zaberca si Dragos Trifonescu in echipa ACM Sport. Chiar daca Ovidiu a avut parte de un accident nefericit punctele acumulate de ceilalti 3 piloti au adus un binemeritat loc 2 in intrecerea pe ECHIPE, ceea ce ne determina sa ne gandim serios la acest clasament in anul competitional 2016.Iata ce au declarant cei doi piloti YACCO:

Costi Stratnic:
“A fost o cursa extraordinara pentru mine, avand in vedere ca sunt nascut in Campulung Muscel dar si pentru ca aici am debutat in cursele cu motor. Asa cum am promis la inceputul anului, perioada de acomodare cu BMW-ul incepe sa isi arate rezultatele iar aceasta a doua clasare pe locul 4 in clasamentul general ne da sperante pentru viitor. A fost frumos sa vedem atat de multi spectatori pe margine iar pentru mine a fost si mai placut sa vad cat de mult este apreciat pilotajul unei masini cu propulsie intr-un campionat dominat de masini integrale si tractiune fata. Le multumesc sponsorilor fara de care nu am putea avea astfel de rezultate si ii multumesc lui Aurelian Andronache pentru modul in care imi pregateste masina pentru start la fiecare etapa.”


Aurelian Andronache:
“Campulung este acasa pentru mine, aici am familia si aici am invatat sa pilotez. Asa ca a fost o placere si o emotie deosebita sa concurez in fata propriilor fani carora le multumesc pentru sustinere. Am avut un podium muncit la H3 si tin sa il felicit pe Gabriel Ene pentru cursa facuta. Totodata felicit Federatia si Organizatorii pentru aceasta etapa deosebita. O sa muncim mult in perioada de iarna sa pregatim masinile echipei pentru urmatoarea etapa dar mai ales pentru anul 2016”.

YACCO RACING TEAM va asteapta la urmatoarea etapa de la Pioana Brasov din 3-4 octombrie 2015.


Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri