Suntem pe Facebook

Promo Rally 3, pe zapada!

Data: 22 Ianuarie 2016 / Alte competitii

A treia etapa din mini-seria brasoveana Promo Rally, destinata pilotilor amatori, va fi alergata pe zapada, saptamana premergatoare competitiei fiind dominata de ninsori si apoi ger, care conserva suprafata de concurs inghetata. Pe langa aceasta schimbare, adusa de conditiile meteo, organizatorii introduc o alta noutate, Cupa Diesel, care va fi cea de-a patra clasa la care participantii se pot inscrie. Noua categorie vine ca un raspuns la numarul mare de inscrieri cu masini diesel, iar castigatorul, pilotul care acumuleaza cele mai multe puncte in cele trei etape ramase de alergat, va fi rasplatit la fel ca si ceilalti castigatori de clasa, cu un curs la o scoala de pilotaj. 


Promo Rally 3 este programat duminica, 24 ianuarie, pe fostul stadion municipal, din Brasov, iar suprafata de concurs va fi, pentru prima oara, zapada si gheata, fapt care promite un plus de spectacol. Pneurile folosite de concurenti trebuie sa fie pneuri de strada, destinate sezonului rece, insa utilizarea crampoanelor sau a cuielor pe suprafata de rulare este interzisa.

Pe langa introducerea unei a treia manse de concurs, optionala, Promo Rally 3 vine si cu o alta noutate, introducerea clasei Diesel, o clasa suplimentara, al carei invingator va fi rasplatit cu un curs de pilotaj.

Cele mai cunoscute scoli de pilotaj si conducere defensiva din Romania sprijina proiectul Promo Rally, oferind cursuri pentru cei mai rapizi piloti. Astfel, invingatorii se vor bucura de cursuri cu instructorii Napoca Rally Academy, Giri Rally School, Scoala de pilotaj Hobby Sport - Stefan Vasile si Danny Ungur Racing.

Inscrierile pentru Promo Rally 3 continua, dupa atingerea a 30 de inscrisi.

Etapa a treia a Promo Rally Brasov este programata sa se desfasoare duminica, 24 ianuarie, cu mansele de concurs incepand cu orele 11:00, in aceeasi locatie, de pe fostul Stadion Municipal din Brasov, langa statia RAT de pe Calea Fagarasului.

Promo Rally este sustinut de Pro-X, partenerul oficial Auto Blic in sezonul 2016, de OMNIASIG Vienna Insurance Group, de partenerul tehnic Cyclon Motorsport si organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Brasovia, al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, al firmei de ambulanta privata Apel One Med Brasov, al Serviciului Rutier al Politiei Brasov si al Politiei Locale Brasov. Competitia se desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Automobilism Sportiv Brasov si sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Documente:
• Regulament 
• Formular de inscriere 
• Declaratie utilizare auto 
• Program 
• Harta generala

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri